Pár slov k ubytování a stravování

19.09.2012 21:11

Množí se dotazy ohledně ubytování a stravování na našem kurzu.

Kurz probíhá  v Plzni, Vejprnická 56, SOU. Elektrotechnické, pavilon číslo 8, ve společenské místnosti, můžeme zde využívat i kuchyňku. V případě zájmu o ubytování, jsou k dispozici internátní pokoje v přilehlé budově. Ubytování je pro zájemce předem domluveno a jeho cena je 250,- Kč za osobu a noc, což si každý hradí na místě po příjezdu.

Přibližně 300 metrů po tramvajové trati směrem do středu města je samoobsluha s otevírací dobou  PO - SO   7 - 21 h    a  NE   9 - 21 h. A asi 700 metrů po tramvajové trati na druhou stranu,  jsou další potraviny s otevírací dobou PO - NE  7 - 20 h, současně zde najdete i bankomat České spořitelny. Jak na jednu, tak na druhou stranu je to jedna zastávka tramvají.

Večer po kurzu si můžete zajet tramvají č. 2  ( 8 zastávek ) na Náměstí a projít si střed města, případně na večeři kde je výběr restaurací. Večer do jedenácti hodin, jede tramvaj přibližně po deseti minutách.

V sobotu dopoledne do 10 hodin máme možnost dle jídelního lístku objednat v plzeňské Pizzerii jídlo, které nám v poledne doručí přímo až do přednáškového sálu. Jídelní lístky si vyzvednete v pátek po příchodu na kurz.

 

—————

Zpět